Over Woodness

Over Woodness

Absolute insanity, madness, or fury. 

Woodness, 
Letterlijk vertaald als absolute waanzin. 

Over Guillermo

Guillermo Pluym (1992)

Reeds tijdens zijn studies in de Hotelschool in Kortrijk kon Guillermo Pluym niet stilzitten en was hij eerder een rebelse chef, die niet bang is om zijn tanden in z’n job te zetten. Na zijn studies werkte Guillermo bij verschillende toprestaurants: vier jaar bij La Réserve in Knokke, waar hij opklom tot Assistant Executive Chef, enkele jaren in Etablissement 1880 in Nederland, waar hij mee aasde op een Michelinster, en een tijdje bij het Zwin in Sluis. Zelf wou Guillermo echter een andere weg inslaan, en hij keerde als chef in Bistro Koklikoo terug naar zijn thuisregio Zonnebeke in West-Vlaanderen. Uiteindelijk vervulde hij met Woodness zijn droom om zelfstandig te worden.

Guillermo staat als kok voor een constante zoektocht naar vernieuwing. Hippe invloeden en trends zijn de rode draad doorheen zijn creaties maar de basis zijn altijd kwaliteitsproducten. 
Hij kreeg de liefde voor het koken met de paplepel ingegeven. Niet moeilijk met twee grootouders die hun gigantische passie voor het koken met hem deelden. 

Scroll naar boven