Foodbar

Welkom bij Woodness Foodbar, waar creativiteit samensmelt met gezelligheid en gemak. Bij ons staat de passie voor lekker eten centraal, en dat proef je in elk gerecht dat we serveren.

Eat In

In onze foodbar presenteren we elke dag een nieuwe Fast Lunch, zorgvuldig samengesteld door onze getalenteerde chef Stephany D. Laat je verrassen door een gevarieerd aanbod van seizoensgebonden gerechten en geniet van een unieke smaakervaring telkens wanneer je ons bezoekt.

Of je nu komt voor een snelle lunchpauze, een gezellige maaltijd met vrienden of een smakelijke snack, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Kom langs en ontdek zelf waarom wij dé bestemming zijn voor liefhebbers van goed eten en gezelligheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Pick Up

Ontdek een verrukkelijke selectie van versbereide broodjes, rijkelijk gevulde salades en hartverwarmende warme gerechten die je smaakpapillen doen juichen. Bij ons draait alles om kwaliteit en versheid, daarom werken we uitsluitend met de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om jou de ultieme smaakbeleving te bieden.

Delivery

Wij leveren ook in de prachtige regio van Ieper! Bestel online & geniet van onze broodjes, pasta’s, maaltijdsalades alsook bereide maaltijden en zo veel meer, waar u ook bent.

Openingsuren Foodbar
Maandag tot en met vrijdag
12.00-14.00 Restaurant
11.45-16.00 Take-Away

Scroll naar boven