Partners

De keuze van je eventlocatie is allesbepalend voor je event. Ga voor een totaalbeleving en kies een eventlocatie die helemaal in de sfeer van je event past. Inspiratie nodig? Wij helpen u alvast wat wegwijs. Ontdek hier enkele pareltjes van eventlocaties die wij aanbevelen.

DE STAL – WERVIK

Op zoek naar een toplocatie met een landelijk uitzicht in een stijlvol kader? Dan bent u bij De Stal aan het juiste adres. 

Jouw huwelijk, familiefeest of  bedrijfsevent van welke aard dan ook, is uniek en volledig op maat van de klant. 

Een feest geven in De Stal is veel meer dan alleen maar feesten. Het is een locatie met een eigen verhaal, een ziel en karakter en ontworpen om al zijn gasten welkom te laten voelen en elk evenement te laten slagen.

Bekijk hun website: https://www.destalwervik.be

KASTEEL HET BLAUWHUIS – IZEGEM

Het gerestaureerde en gerenoveerde Kasteel Blauwhuis is een heerlijke locatie voor elk type van samenkomst. Een privé- of bedrijfsevent, nl. een huwelijk, verjaardag, babyborrel, pensioenviering, klantenbinding, personeelsfeest, lezing, seminar… Het historische karakter van het gebouw biedt u een waaier aan faciliteiten. De aanwezigheid van de meest geavanceerde technologieën en de mogelijkheid van topcatering voor elk moment van de dag verheffen bijeenkomsten tot een heus feest.

Bekijk hun website: https://www.blauwhuis.com

Scroll naar boven